FLex BV
Juridisch advies
Disclaimer
Alere Juristen
 

ALERE JURISTEN

Alere Juristen limited is een juridische adviespraktijk gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. Met name het geven van advies met betrekking tot zowel Nederlandse als buitenlandse vennootschappen en vennootschapsstructuren behoren tot de kernactiviteit van Alere Juristen.

Naast deze kernactiviteit adviseert Alere Juristen haar cliënten ook bij een fusie en/of bedrijfsovername, het opzetten van stamrechtstructuren en het doorstarten bij of na faillissement. De cliënt kan tevens een beroep doen op de dienstverlening van Alere Juristen bij het opstellen van diverse contracten en algemene (levering)voorwaarden, het voeren van incassoprocedures.

Mede door de gedreven- en deskundigheid van onze medewerkers gecombineerd met specifieke vakkennis met betrekking tot fiscale wet- en regelgeving, is Alere Juristen bij uitstek dé partner voor de kleine en middelgrote ondernemers.

Alere Juristen stelt zich ten doel de belangen van haar cliënten op zowel het gebied van aansprakelijkheden als belastingen veilig te stellen. Dit houdt in dat de aansprakelijkheid van zowel bestuurders als aandeelhouders teruggebracht wordt tot “GEEN”, tenzij er fraude of wanbeheer aangetoond kan worden. Tevens kan de cliënt veel rendement behalen op het gebied van belastingbesparing. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door middel van buitenlandse vennootschapsstructuren en de voordelen die internationale wetgeving, met name op vennootschapsrechtelijk gebied, te bieden heeft.

Ondernemers die optimaal gebruik wensen te maken van de internationale wetgeving en op deze wijze het optimale rendement uit hun zakelijke activiteiten wensen te behalen, dienen de mogelijkheden van de internationale wetgeving te benutten. Cliënten die niet geholpen zullen worden zijn cliënten met verkeerde bedoelingen. Alere Juristen zal deze personen onverrichter zake weer naar huis toe sturen.

   
 
   
 
 
 
 
  webdesign by webdesigners.nl © 2007-2019, CMS by Livesite.nl