FLEX BV

Eindelijk is het dan zo ver! De Nederlandse overheid heeft in navolging van verschillende omringende landen besloten een rechtvorm in het leven te roepen waarbij geen storting (18.000 EUR) en geen antecendenten onderzoek te pas komt. Kortweg komt het erop neer dat u op een relatief eenvoudige wijze uw prive vermogen kunt afscheiden van uw onderneming. U hoeft dus niet langer onnodig risico te lopen.

Wat biedt deze nieuwe rechtvorm u als ondernemer?

* rechtspersoonlijkheid (U bent in beginsel niet aansprakelijk als prive persoon voor de activiteiten van de BV)

* professionele uitstraling naar klanten en instellingen

* nationale en internationale mogelijkheden met betrekking tot holdingstructuren

* Verbetering van kredietwaardigheid

OMZETTEN EENMANSZAAK

In de huidige tijd zoeken veel ondernemers naar een oplossing om de prive aansprakelijkheid af te dichten. Zeker gezien de hoeveelheid faillissementen is dit de tijd om actie te ondernemen. Alere heeft clienten in de afgelopen jaren al regelmatig op weg geholpen om van deze prive aansprakelijkheid af te komen. In vrijwel alle gevallen ging dit goed maar in sommige gevallen was het beter geweest als de klant iets eerder was gekomen.Uiteraard heeft Alere ook talloze klanten geholpen na of tijdens een faillissement. Alere zal dit de komende jaren ook gewoon blijven doen.  Laat u niet verrassen, neem nu de juiste beslissing en zet uw eenmanszaak om naar een Flex BV. U zult merken dat u hierdoor aanzienlijk rustiger slaapt.

De regeling met betrekking tot de Flex BV is op 1 oktober 2012 ingegaan. Indien u de oprichting ingang wil zetten kunt u via onderstaande link de opdracht plaatsen. De notaris ontvangt dan de stukken en zal voor u de oprichting verzorgen. U ontvangt op korte termijn alle stukken waarmee u de inschrijving bij de Kamer van koophandel kunt voltooien.

IK WIL GRAAG NU OPRICHTEN (oprichtingskosten EUR 499,00 ex BTW)

Staat een faillissement uw oprichting in de weg of wilt u liever een andere rechtsvorm oprichten, kijk dan voor meer mogelijkheden onder LTD, EURO BV of Trust of neem contact op met ons kantoor 070 335 6900

   
 
   
 
 
 
 
  webdesign by webdesigners.nl © 2007-2019, CMS by Livesite.nl